Kære bordtennisvenner

Forhåbentlig har I haft en god sommer.

Enkelte af os har allerede været ude at teste banerne, men officielt starter vi sæsonen for seniorspillere mandag d. 26. august kl. 20.00. I år med den ændring, at det foregår i Hal 1 om mandagen. Vi har tilstræbt dette i forbindelse med fordelingen af haltider, og det bevirker, at der bliver bedre plads til vores mange ungdomsspillere, som ind i mellem har haft trange kår i Broagersalen.

I det hele taget er vi kommet i den glædelige situation, at vi har fået tid til ungdomstræning også om onsdagen og på denne dag helt frem til kl. 20.00. Om onsdagen skal vi stadig være i Broagersalen, som vi i øvrigt nu også kan råde over tirsdag aften. Af denne grund vil det være mest hensigtsmæssigt, hvis vores seniorturneringskampe i år kommer til at ligge på tirsdage, så vi kan starte kampene f. eks. kl. 19.15. Vi håber ikke, at det vil afholde vores seniorspillere fra at være med på et hold.

Som sidste år vil der om mandagen blive lavet en rotationsordning, så vi skiftes til at stå for den indledende del af træningsaftenen. Mere om dette på mandag, hvor I også kan høre lidt om, at der arbejdes på at organisere bordtennissporten på en anden måde i Danmark. Forhåbentlig med det resultat, at flere får øjnene op for vores dejlige sport.

Vel mødt til en ny sæson med bordtennis i Broager!

Venlig hilsen

Bent Nielsen, formand

 

Kunne du godt tænkte dig at starte til bordtennis?  Er du mellem 6-17 år?  Så skal du starte til bordtennis, i Broager Bordtennis klub!  Vi starter op den 12. August 2019 kl. 18.30! 😊 Vores træning foregår om mandagen fra kl. 18.30 til 20 i Broager Hallens HAL 1, samt onsdagen fra kl. 18.30 til 20 i SALEN.  Træner for ungdom er Christina Johannsen og Henning Nissen, som begge er energiske og har spillet i flere sæsoner selv.  

Broager Bordtennis klub er både for piger og drenge! Der er både piger og drenge spillere blandt ungdommen. Dette gør også at der er forskellige niveauer, som der skal være plads til! Der vil også være plads til at have det sjovt! Hvis du er interesseret i at starte, er du mere end velkommen til at kontakte Christina Johannsen på  Mobil: 20667003 eller på  Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Ellers møder du bare op en mandag, så kan vi tage en snak. Ellers kan du finde os på vores facebook-gruppe som hedder: Broager Bordtennis Ungdom Information. Du kan altid se mere på Broager bordtennis hjemmeside: www.broager-bordtennis.dk

Venlig hilsen

Christina.