Kære ungdomsspillere og forældre.

 

Vi har nu modtaget tilmeldingerne fra vores ungdomsspillere til den kommende sæson. Vi starter med 26 spillere, hvilket vi er meget glade for og stolte af. Der er både "gamle kendinge" samt helt nye ansigter.

 

Tilmeldingerne er så mange, at vi med tiden kan finde det bedst at lave to hold - et hold, som træner mandag kl. 18.30 - 20.00 i hallen og et andet hold, som træner om onsdagen i Broagersalen fra kl. 18.30 til 20.00. Det skyldes, at vi her i corona-tiden vil undgå at blive for mange i forhold til, hvad vi selv mener er forsvarligt. Og også for at undgå lignende situationer som sidste sæson, hvor vi var tvunget til at spille double på hovedparten af bordene. I opstarten vil der dog kun være ungdomstræning om mandagen.

 

Da vores super træner Christina i løbet af efteråret desværre skal flytte længere nordpå end hun i forvejen bor (Haderslev), er vi allerede nu på udkig efter egnede "mandagstrænere", som kan hjælpe Henning med træningen. Der behøver ikke være nogle forudsætninger om kendskab til bordtennis, men mere en lyst til at have med børn/unge mennesker at gøre. Vi glæder os til at høre fra dem, som gerne vil give et nap med.

 

Vi skal i disse tider naturligvis passe godt på hinanden, nøjagtigt som vi er vant til det fra skoler, arbejdspladser o.l., dvs. med særligt fokus på:

 

  • Hygiejne (hoste- og nyse-etikette, håndhygiejne og kontaktpunkter)
  • Kontaktreduktion med fokus på afstand
  • Føler man sig syg – bliver man hjemme

 

Træningen på mandag indledes med de nødvendige instrukser hertil. 

 

Vi glæder os til at se alle ungdomsspillere til en ny forrygende sæson på mandag d. 24.08.20 kl. 18.30 i den store hal i Broager Hallen.

 

Venlig bordtennishilsen

Bent Nielsen, Formand